Golfweekend

En golfweekend är ett paketerbjudande. I regel innefattar en golfweekend golfspelande, logi och mat. Men exakt vad som ingår i en golfweekend kan skilja sig mellan aktörerna på marknaden. En golfweekend är ett perfekt sätt att vila upp sig samtidigt som man faktiskt motionerar. Ofta ligger golfbanor i natursköna områden. I Sverige finns det många golfklubbar och hotell som samarbetar för att sätta ihop golfweekendpaket. Därför ska du inte behöva åka långt för att hitta en bra plats för att spela golf och njuta av god mat och dryck.

Boka in en golfweekend i Karlstad. Golfweekend i Karlstad samarbetar med följande golfbanor: Karlstad GK, Hammarö GK, Kils GK, Bryngfjordens GK och Billeruds GK. Golfweekend i Karlstad erbjuder ett paket som inkluderar spel på någon av golfbanorna men också logi på ett centralt beläget hotell. Du kan också åka på golfweekend till Jönköping. Här kan man stoltsera med att det finns 10 golfbanor inom 70 kilometer.

Jites Golfresor arrangerar golfweekends till Polen. Företaget erbjuder olika paket, såsom
golfpaket när du tar din egna bil, företagsgolf med konferens, golfskola, bussresor med reseledare samt konferens med golf. Du kan också boka in en golfweekend på Dufweholms Herrgård i sörmländska Katrineholm. Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg erbjuder golfweekends i samarbete med Rya GK, Vasatorps GK och Allerum GK. Även Nyköpings golfklubb, med sin 36-hålsbana, erbjuder golfweekends. De har två olika golfpaket som man kan välja mellan. Knistad Golf & Country Club ger dig möjligheten att spela golf i en underbar miljön under en weekend.

Hotell Havsbaden erbjuder golfweekends i samarbete med Burviks GK, Hallstavik GK, Roslagens GK och Väddö GK. Här ges du chansen att spela golf i en vacker skärgårdsmiljö. Friberghs Herrgård i Örsundsbro har flera olika weekendpaket som innefattar golfspelande. Här kan du välja mellan herrgårdspaket med golf, romantiskt paket med golf och lyxpaket med golf.

Då det finns så många olika erbjudande beträffande golfweekends så ska du inte ta första bästa. Förutom information om golfbanan bör du upplysa dig om kvaliteten på mat och logi. Detta för att din golfweekend ska bli en helhetsupplevelse. Genom att jämföra några olika aktörer på marknaden som erbjuder golfweekends så kan du också få en god uppfattning om rådande prisläge. En god idé är också att försöka komma i kontakt med någon som tidigare avnjutit en golfweekend på det ställe dit du ämnar åka. Dennes erfarenheter av golfbanan, maten och login, kan ge en god fingervisning om vad som kan tänkas vänta dig.

Innan du bokar en golfweekend ska du kontrollera exakt vad som ingår, beträffande i synnerhet mat. Hör efter om det aktuella priset innefattar hel- eller halvpension. Detta för att undvika tråkiga överraskningar väl på plats. De flesta aktörerna på marknaden som arrangerar golfweekends har väl utbyggda hemsidor där du kan hitta all den information som du kan tänkas behöva. Men du ska inte tveka att höra av dig till arrangören om det är något som du tycker är oklart. Detta för att du ska kunna slappna av och fokusera på ditt golfande.